Hur man hittar lediga jobb

08 april 2009 at 16:35 1 kommentar

 

Om hur man hittar lediga jobb

Om hur man hittar lediga jobb

Det finns de som tror att det är lättare att hitta lediga jobb om man redan har ett. Det här är en myt som sätter onödig press på dig som arbetslös då den inte är förankrad i verkligheten.

Orsaken till att man inte har ett jobb kan vara många, att bolaget ska göra en omorganisation, flytta eller vara del i en fusion.

Genom åren har jag kommit i kontakt med många som varit lediga mellan sina jobb. Dessa personer har varit extremt framgångsrika i sina befattningar på olika och nya jobb OCH utan jobb då de sökt ny befattning.

Tänk på att det enda som är intressant för en arbetsgivare är vad du kan prestera och göra för företaget, inte hur du slutade på ditt senaste jobb. TÄNK DESSUTOM PÅ ALL DEN KVALITETSTID som finns tillgänglig NU när du är ”ledig”. En fokuserad, effektiv och målinriktad jobbspaning kan inte genomföras samtidigt som man arbetar heltid. Underskatta inte genomslagskraften i din kraftansträngning. Att söka jobb är ett heltidsjobb och den perioden börjar för dig redan idag. Snart kommer du får skörda på det du sått…

Annonser

Entry filed under: ledig tjänst, Lediga jobb, lediga jobb göteborg, Lediga jobb inom Bank, Lediga jobb inom Försäkring, Lediga jobb inom Finans, Lediga jobb inom Reklam och Media, Lediga jobb inom Skola/Förskola, lediga jobb malmö, lediga jobb skåne, lediga sommarjobb, nytt arbete, nytt jobb. Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Så hittar du lediga jobb via Stora Topplistan

1 kommentar Add your own

  • 1. Anonymous  |  08 april 2009 kl. 20:16

    Jag vill ha ett deltidsjobb!Jag vill verkligen ha ett deltidsjobb!!Bransch spelar ingen roll.Varför är det så svårt?Alla bara klagar på att de bara får deltidsjobb, men jag som vill ha ett får inte tag på något.Beror det på att studentförmedlare som Academic Work dammsuger marknaden på alla deltidsjobb så att vi som inte är heltidsstudenter inte får något deltidsjobb??Studenterna borde ju fokusera på sin utbildning istället. Det är många studenter som inte hinner med det, för att de jobbar så mycket.Snacka om att det blir många dyra omtentor för staten, när studenterna inte blir färdiga i tid.Jag klarar mig utmärkt på ett deltidsjobb! Jag känner en egenföretagare som klarar sig på en lön på 4000 kr i månaden. Själv skulle jag klara mig på 6000 kr/mån efter skatt, trots att min hyra är på 4000kr+.Jag får känslan av att det pågår en stor åldersdiskriminering på extrajobbsmarknaden! Är man äldre än 30, så SKA man ha ett heltidsjobb! Alla måste nämligen vilja ha heltidsjobb i det svenska tvångsamhället, verkar det som.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Jobbnyfikna

  • 201 036 besökare

Tidigare om lediga jobb

Tänk på att…

...ni får gärna citera om ni uppger källa och har en länk tillbaka till oss.

Mest klickade

  • Inget

JobbTorget Forum

Vi är en del av nätverket kring JobbTorget. Här finns möjlighet att få råd och tips från utvalda aktörer. Totalt når vi 1,5 miljoner arbetsnyfikna per år. Här hittar du JobbTorget och härJobbTorget FORUM. Kontakta oss om ni vill synas i nätverket på info(a)jobbtorget.se

Din egen jobbcoach?

Vi har över 500 jobbcoacher i Sverige som helt GRATIS bara väntar på att få hjälpa dig ut i arbetslivet. Att få just dig att hitta ett nytt jobb. Det enda du behöver göra är att registrera dig.
april 2009
M T O T F L S
« Mar   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

%d bloggare gillar detta: